AA Gent geschokt door horrorblessure: "Dit is onvoorstelbaar"

AA Gent doelman Paul Nardi
AA Gent doelman Paul Nardi Foto: © Pro Shots

AA Gent plaatste zich donderdagavond voor de knock-outfase van de Conference League, maar na de 4-1 overwinning op Zorya Luhansk was er weinig plaats voor vreugdevieringen. De reden? Doelman Paul Nardi viel met een verschrikkelijke blessure uit.

Bij het uittrappen van de bal bleef het standbeen van de doelman van de Belgische club haken in het gras, met als resultaat een open botbreuk en verschrikkelijke beelden van een been dat volledig de verkeerde kant opstond. Sommige spelers durfden dan ook niet te kijken. "Het is fijn dat we doorgaan, maar daar moeten we niet te veel over praten. Er is geen sprake van euforie of blijdschap", vertelde trainer Hein Vanhaezebrouck na afloop.

"Dit is onvoorstelbaar. Iedereen beseft dat wat er vandaag gebeurd is, simpelweg verschrikkelijk is. Ik draai al meer dan vijftig jaar mee, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Een been dat breekt, zonder ook maar enig contact. En dan gebeurt dat ook nog eens met een superprof, die leeft voor zijn sport, die altijd werkt aan zijn lichaam", aldus Vanhaezebrouck.

Lees meer:
0 reacties