Aad de Mos voorspelt: "Dit kan weleens een Ramselaartje worden"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Aad de Mos is benieuwd hoe Joey Veerman zich staande gaat houden bij PSV. De van SC Heerenveen overgekomen middenvelder zal zich opnieuw moeten bewijzen.

“Bij SC Heerenveen mocht er van alles, maar bij PSV is het móéten. Daarnaast is er ook veel meer concurrentie”, begint De Mos bij Voetbal International. “Nu is Ibrahim Sangaré er dan niet bij, maar als hij terug is zou ik het duo Érick Gutiérrez-Sangaré bijvoorbeeld nooit uit elkaar halen.”

“Sangaré speelt dit seizoen zo goed dóór Guti. Ik snap wel dat PSV Veerman heeft gehaald, want je moet toch voldoende mensen voor het middenveld en een concurrentiestrijd hebben, maar ik heb al zoveel spelers uit de subtop voorbij zien komen die het niet hebben gered…”, vervolgt De Mos.

De Mos vergelijkt Veerman met Bart Ramselaar, die bij PSV niet slaagde. “Veerman is een goede voetballer, maar PSV moet zéér goede spelers halen. Dit kan weleens een Ramselaartje worden. Ik hoop voor PSV en voor Joey Veerman dat mijn ongelijk bewezen wordt, maar ik heb mijn twijfels."

Zondag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. BetCity heeft een Boosted Odd voor de topper. Wint Ajax, dan krijgen nieuwe spelers 7x hun inzet! Bij een zege van PSV is dat zelfs 8x je inzet. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand