"Aan geld geen gebrek in Rotterdam, dat is ook voor het eerst"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Het zijn mooie tijden voor de supporters van Feyenoord. Onlangs werd de club kampioen en nu werd deze week ook nog eens bekend dat Arne Slot aanblijft als trainer.

"Het allerbeste besluit dat hij ooit heeft genomen", vindt Chris Woerts bij de Telegraaf. "Het gaat ook om zijn geloofwaardigheid, na dat eerdere gezeur na zijn vertrek bij AZ. Hij kiest nu voor stabiliteit."

"Ik denk dat de club ook tegen hem heeft gezegd van: als jij blijft, houden we de selectie grotendeels intact. Ik verwacht dat alleen Orkun Kökcü weggaat. In die positie zit Feyenoord nu ook. Aan geld geen gebrek in Rotterdam, dat is ook voor het eerst. Bovendien zit Feyenoord in de Champions League in pot 1, dat is gunstig. Het perspectief is in Rotterdam gewoon beter dan in Londen", denkt Woerts.

Ook is Woerts lovend over de directeur van Feyenoord. "Met Te Kloese heeft Feyenoord eindelijk een directeur die voor duidelijkheid en stabiliteit zorgt. Daar mag de club heel blij mee zijn. Dat heeft hij gedaan rond zijn eigen positie en de positie van Slot. Hij zet het voetbal op 1", concludeert Woerts.

Lees meer:
0 reacties