Ajacied over Neymar: "Hij is echt niet beter dan ik, alleen bekender"

Neymar
Neymar Foto: © Pro Shots

Mohammed Kudus heeft in de Engelse media een opvallende vergelijking gemaakt tussen hem en Neymar. De Ajacied vindt zichzelf even goed als de Braziliaanse superster. Het enige verschil is de bekendheid van de aanvaller van Paris Saint-Germain.

"Neymar is echt niet beter dan dat ik ben", zegt Kudus in The Guardian. "Hij is gewoon een bekendere speler. Dat is alles." De Ajacied kreeg het tijdens een oefenwedstrijd tussen Ghana en Brazilië aan de stok met de sterspeler van Paris Saint-Germain. "Hij verdedigde zijn land en ik verdedigde mijn land. Ik liet niet met me sollen. Wat hem voor nu beter maakt, is dat hij al veel heeft bereikt. Maar ik kom daar ook snel."

"We zijn de laatste tijd niet geweldig geweest, maar ik weet wat ik voel als ik met de jongens praat en als het team bij elkaar is", gaat Kudus verder. "De sfeer is echt geweldig en dit team zal snel heel goed worden. Misschien niet direct, maar binnenkort wel. Ik moet degene zijn die de kansen creëert. Deze groep bestaat uit veel verschillende spelers. Ik zie zo snel niet iemand die op mij lijkt qua spel."

"Als ik degene ben die iets onvoorspelbaars moet doen om kansen te creëren, dan doe ik het. Als ik de bal tien keer verlies, maar door mijn gewaagde spel wel aan de basis sta van één doelpunt, dan doe ik het. Mijn coach heeft me in ieder geval nooit verteld dat ik de bal eerder moet afgeven", aldus een zelfverzekerde Kudus.

Nederland - Qatar

Nederland wint voor 50x (!) je inzet!

De derde wedstrijd van Oranje op het WK wordt dinsdag gespeeld! Onze mannen nemen het op tegen Qatar. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Qatar! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/01
FC Twente
20:00
FC Emmen
za
7/01
RKC Waalwijk
16:30
SC Heerenveen
za
7/01
AZ
18:45
Vitesse
za
7/01
Fortuna Sittard
20:00
Go Ahead Eagles
za
7/01
PSV
21:00
Sparta Rotterdam
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 14 22 33
2 Ajax 14 27 30
3 PSV 14 22 30
4 AZ 14 9 29
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
Bekijk de hele stand