Ajax- en PSV-scouts in Zweden: "Bij een goed bod verkopen we hem"

Malick Junior Yalcouye
Malick Junior Yalcouye Foto: © Pro Shots

PSV en Ajax kijken natuurlijk al vooruit naar het volgende seizoen. Zo is men achter de schermen al bezig met de zomerse transferperiode en in die context duikt de naam Malick Yalcouyé van IFK Göteborg steeds vaker op.

Ola Larsson, technisch directeur van de Zweedse club, bevestigt dat er scouts van Ajax en PSV op de tribunes hebben gezeten, maar ook dat er meerdere clubs vaker komen kijken. "Ik weet echt niet voor wie ze kwamen", vertelt Larsson in het Zweedse Expressen. "Deze clubs melden zich aan op de scoutingslijst, maar wij krijgen dan niet te weten voor wie ze precies komen kijken. Deze clubs zijn er wel vaker."

Eerder werd dus al bekend dat zowel Ajax als PSV gecharmeerd is van Yalcouyé. "Als we een bod op hem krijgen dat we niet kunnen weigeren, dan verkopen we. Ik ben niet iemand die hem koste wat kost nog anderhalf jaar bij ons wil houden. We kunnen ook de tijd koesteren dat hij bij ons is geweest. Maar als we hem deze zomer kunnen houden, dan is niemand blijer dan ik", aldus Larsson

Lees meer:
0 reacties