Ajax-tip Van der Vaart reageert: "Ik wil mijzelf ontwikkelen"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Alen Halilivoc is dé smaakmaker van Fortuna Sittard. Hij brengt zijn teamgenoten enorm vaak in de gelegenheid om te scoren. Rafael van der Vaart is ook onder de indruk en vindt dat de 27-jarige Kroaat goed bij Ajax zou passen.

Bij VoetbalPrimeur reageert Halilivoc op deze lovende woorden. "Van der Vaart was een geweldige speler en een geweldig persoon. Ik ken hem, want hij was de coach van mijn broer (voormalig Esbjerg-speler Dino Halilovic). Maar ik moet mij focussen op Fortuna en hoe ik mijn team kan helpen. Ik wil mezelf ontwikkelen als speler en als mens. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar de focus gaat nu op de wedstrijd tegen AZ."

De aanvallende middenvelder heeft een aantal indrukwekkende clubs op zijn CV. "Ik ging op mijn zestiende naar FC Barcelona, daarna naar AC Milan. Daar maak ik mij niet druk meer om. Ik wil gewoon honderd procent geven voor Fortuna, want zij hebben mij een warm welkom gegeven. Als nummer tien is de hype nu eenmaal wat groter dan wanneer je een verdediger bent."

Lees meer:
0 reacties