"Almere City zou geld terug moeten geven, het was niet om aan te zien"

Tijdens het vrije weekend in de Eredivisie werd er wel 'gewoon' gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Willem van Hanegem was echter niet onder de indruk van het niveau tijdens deze speelronde.

"Er werd afgelopen weekeinde bijna nergens gevoetbald en dan ga je als liefhebber toch een beetje op zoek naar een kanaal waar je ergens een wedstrijd kan vinden", opent Willem van Hanegem zijn column in het Algemeen Dagblad. "De clubs in de eerste divisie speelden wel.

"Ik keek een tijdje naar Almere City tegen Telstar en mij bekroop het gevoel dat ze in Almere de mensen, die de moeite hadden genomen om te gaan kijken, het entreegeld terug moesten geven", vervolgt 'De Kromme'. "En snel ook. Het was niet om aan te zien. Almere City, dat speelde onder Fred Grim een periode toch heel aardig?"

"En Jack de Gier bracht de ploeg als trainer toch echt bijna naar de eredivisie, het was dat De Graafschap destijds op tijd wakker werd, anders waren ze daar al gekomen.Er is daar ook nog wel wat geld voor handen, maar onder Gertjan Verbeek is het niet gelukt en Alex Pastoor, gek genoeg zijn grote vriend, laat het als opvolger niet echt beter gaan. Oké, Pastoor is nog maar net begonnen, maar het was echt helemaal niets."

De eerste divisie, daar liepen altijd wel een paar aardige spelers rond, vond ik nog niet zo lang geleden. Maar ik zag ook Excelsior aan het werk, die hadden een leuke eerste helft van het seizoen, maar blijkbaar was het allemaal toeval dat het een tijdje goed ging daar, want ze hebben daar elf punten ingeleverd in vier wedstrijden na de winterstop."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/01
PSV
16:30
Go Ahead Eagles
za
28/01
RKC Waalwijk
18:45
FC Emmen
za
28/01
NEC
20:00
Sparta Rotterdam
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
za
28/01
AZ
21:00
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 18 27 41
2 AZ 18 16 39
3 PSV 18 22 35
4 FC Twente 18 19 35
5 Ajax 17 27 33
6 Sparta Rotterdam 18 13 32
7 FC Utrecht 18 1 29
Bekijk de hele stand