"Als zij Wilfred Genee acht ton betalen, dan gaat hij daarheen"

Wilfred Genee ontkende deze week de overstap te maken naar Viaplay, maar volgens Dennis Schouten is de presentator van Veronica Inside wel degelijk op weg naar de streamingsdienst. Genee zou zelfs bereid zijn om salaris in te leveren.

Wilfred Genee
Genee reageert op geruchten overstap: "Is helemaal niet relevant" Lees ook

Genee verlengde onlangs zijn contract bij Talpa en zou vanaf volgend jaar een dagelijkse talkshow gaan presenteren. De presentator krijgt daar naar verluidt 1,2 miljoen euro per jaar voor. Schouten, die jarenlang samenwerkte met Genee, meent echter dat het contract mogelijk verscheurd wordt.

"Als zij hem acht ton betalen, gaat Wilfred vanaf 1 januari daarheen", zegt Schouten bij Roddelpraat. "Wilfred heeft nu contact gelegd met Viaplay. Wilfred heeft die baas in Nederland zelf benaderd, daar zit hij de hele tijd mee op de app. Dat heeft Johan (Derksen, red.) ook bevestigd. Wilfred wil daarheen, maar hij wil acht ton."

Wilfred Genee bij Veronica Inside
'Genee weg bij Veronica Inside': "Hélène is inderdaad een optie" Lees ook

"Hij heeft nog twee jaar contract, maar John de Mol wil eigenlijk ook graag van hem af", vervolgt Schouten. "Hij is er nog niet uit met Viaplay over het geld, maar zodra zij hem acht ton betalen, heeft hij het geld dat hij wil en gaat hij daar weg."

Volgens Jan Roos, de vaste tafelgast van Schouten, kan dat maar één die betekenen. "Dus hij wil inleveren om weg te kunnen bij Talpa. Dan kun je je indenken hoe erg die gozer in de shit zit. Want hij is geil op geld, of liever gezegd: alle ruzies en problemen die hij heeft gehad gaan altijd over geld. En hij gaat nu vier ton laten vallen, om weg te kunnen zijn bij VI. Dan is er echt wel wat aan de hand."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 3 dec. 2021, 20:00
Eredivisie
FC Groningen -
-
PEC Zwolle -
za 4 dec. 2021, 16:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
za 4 dec. 2021, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Vitesse -
za 4 dec. 2021, 21:00
Eredivisie
Heracles Almelo -
-
SC Heerenveen -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 15 46 36
2 Feyenoord 14 19 32
3 PSV 14 13 31
4 FC Utrecht 14 13 26
5 SC Cambuur 14 -3 24
Bekijk de hele stand