André Ooijer deelt hilarische anekdote: "Nu is het mooi geweest"

André Ooijer bij Tussen de palen
André Ooijer bij Tussen de palen Foto: © Screenshot 'Tussen de palen' van Ziggo Sport

André Ooijer speelde een groot deel van zijn loopbaan voor PSV en groeide zelfs uit tot international. De oud-verdediger kan zich een aantal avonturen als speler van Oranje nog goed herinneren.

"We hadden af en toe onder Van Basten een voetvolleytoernooi, na een wedstrijd", vertelt Ooijer bij Radio 538. "Eén of twee dagen na de wedstrijd, even een relaxtraining. Als je dan het toernooi verloor, dan moest je 's avonds een liedje zingen bij het eten. En de fysio's besloten dan of het genoeg was, of dat je nog een liedje moest zingen."

"Maar op een gegeven moment stopten ze maar niet en moesten wij blijven zingen", gaat de oud-PSV'er verder. "Dus wij zeiden van 'nu is het mooi geweest' en zijn we 's avonds met een paar boys naar zijn kamer gegaan. Hij was aan het behandelen, want die gaan de hele avond door. Maar wij waren op tijd klaar. Hij was bezig en wij hebben een sleuteltje bij de receptie gehaald en toen hebben we zijn hele kamer in een andere kamer gezet."

"Dus alles. Het bed, zijn kleren, zijn laptop. Hij rookte, dus we hebben een pakje sigaretten laten liggen, maar we hebben zelfs de lampjes van de kamer eruit gehaald, zodat het licht niet aangaat als je binnenkomt. Je traint één of twee keer op een dag en voor de rest heb je niks te doen. Ja, dan ga je toch bepaalde dingen zoeken", aldus Ooijer.

Lees meer:
0 reacties