Andries Noppert haalt uit: "Het is potverdorie je brood"

Andries Noppert baalt in De Kuip
Andries Noppert baalt in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Andries Noppert was na de 6-1 nederlaag tegen Feyenoord behoorlijk kritisch. Volgens de doelman zit er 'te weinig gif' in de ploeg bij SC Heerenveen.

"We zijn er te weinig mee bezig. Je hoeft niet elkaars vrienden te zijn. Dat wil ik niet zeggen. Maar als je meer dingen met elkaar doet, dan leer je elkaar ook beter kennen", zei Noppert na afloop tegenover de Leeuwarder Courant. De keeper sprak ook van 'los zand op het veld'.

"Ja... Als je nu gaat zeggen dat je meer dingen samen moet organiseren... Het klinkt heel hard, maar het is een dooddoener", reageert Jan Vlap in Omroep Abe op de uitspraken van Noppert. "Sorry dat ik dat zeg. Er stonden drie jongens anders, Hall, Nicolaescu en Brouwer. Met de andere jongens heb je het hele vorige seizoen ook mee gespeeld."

"Je traint twee, drie keer op een dag. Je bent vijf keer in de week, soms zes keer in de week, bij elkaar. Kom op hey. Je staat weet ik het hoeveel uur op het trainingsveld. Ik vind het een dooddoener", oordeelt Vlap. "Als je dingen wil organiseren, als je dat aanvoelt in de groep, dan zeg je: 'jongens, we gaan paintballen'."

"Als je dat onderkent, ga dan wat doen. Ik vind het een dooddoener om te zeggen dat iedereen zijn eigen gang gaat na afloop. Dan spreek je elkaar erop aan. Het is potverdorie je brood, laten we eerlijk wezen", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties