Andries Noppert: "Kom op jongens, voetbal is een fucking bijzaak"

Andries Noppert baalt
Andries Noppert baalt Foto: © Pro Shots

Andries Noppert reageerde zaterdagavond aangeslagen op het nieuws over Etienne Vaessen. De doelman van RKC kwam hard in botsing met Brian Brobbey, waarna hij knock-out op het veld lag. Het duel werd meteen gestaakt. Noppert had na dat nieuws geen zin om terug te blikken op zijn eigen wedstrijd.

De doelman van SC Heerenveen zag er niet goed uit bij de treffer van Michel Vlap, waardoor FC Twente uiteindelijk nipt won. "Ik kan het heel lang over deze wedstrijd hebben en dan zal ik mezelf kritisch beoordelen, maar ik heb ook van een andere situatie gehoord", zegt hij voor de camera van ESPN. "Ik denk dat we het gesprek over voetbal wel kunnen afsluiten."

Noppert vervolgt: "Volgens mij is gezondheid het allerbelangrijkste wat er is. Het is ontzettend ongelukkig. Mijn medeleven gaat uit naar hem en zijn familie. Ik hoop dat alles goed mag gaan. Ik weet dat hij een gezin heeft, dan is dit vreselijk. Ik wens hem en zijn familie heel veel sterkte. Ik ken hem persoonlijk een beetje en wens uit de grond van mijn hart dat het goed gaat. Of dit relativeert? Kom op jongens, voetbal is een fucking bijzaak. Dit is veel erger."

Lees meer:
0 reacties