Andries Noppert schakelt hulp in: "Buiten de reguliere trainingen"

Andries Noppert
Andries Noppert Foto: © Pro Shots

Andries Noppert heeft externe hulp ingeschakeld om zijn oude vorm te hervinden bij SC Heerenveen. De doelman krijgt daarbij privétrainingen van Harmen Kuperus. De voormalig keeperstrainer van SC Heerenveen, die in de jeugdopleiding van de Friezen en bij Go Ahead Eagles samenwerkte met Noppert, wordt hiervoor niet betaald door de Friese club.

Noppert werkte woensdagmiddag een training af op de velden van SC Joure met Kuperus. Dat weet de Leeuwarder Courant te melden. Het duo werd afgelopen week ook al gezien bij de voormalige amateurvereniging waar Noppert vroeger actief was.

Algemeen directeur Ferry de Haan van SC Heerenveen geeft aan dat Noppert dergelijke trainingen onderneemt. "Andries wilde buiten de reguliere trainingen op de club individueel aan de slag. Dit is allemaal in overleg gegaan. Volgens mij trainen ze één keer per week", aldus De Haan.

Noppert raakte zijn basisplaats bij SC Heerenveen kwijt en kon aan het einde van de transferperiode op huurbasis vertrekken naar het Turkse Adana Demirspor, maar SC Heerenveen stak een stokje voor die overgang.

Lees meer:
0 reacties