Andy van der Meijde scheldt Oranje-speler verrot: "Vuile imbeciel"

Andy van der Meyde
Andy van der Meyde Foto: © Orange Pictures

Andy van der Meijde heeft flink gescholden richting aanvoerder Virgil van Dijk. Dit was te zien in zijn YouTube-serie Bij Andy thuis op de Bank.

De voormalig international zat in een livestream op zijn eigen kanaal met Royston Drenthe en Glenn Helder voetbal te kijken. De emoties liepen hoog op omdat Oranje alle moeite had met Turkije. "Sneller, Van Dijk, sneller", schreeuwt Van der Meijde naar de tv wanneer hij helemaal losgaat. "Wat doet hij nou, man! Dit is toch niet normaal? Je staat 1-0 achter, gekke Gerrit. Hij loopt er naartoe van: 'Oh, rustig aan, we staan 3-0 voor.' Vuile imbeciel dat je er rondloopt."

Niet veel later volgt er opnieuw een tirade van de voormalig Ajacied. "Kijk hier, Van Dijk! Met je kutkop. Slappe hap dat je er rondloopt, man. Ga lekker terug naar Liverpool. Een schande ben je," zijn de woorden van de analist. Wanneer het 1-1 wordt door Stefan de Vrij geeft Van der Meijde aan dat het vooral emotie is. "Ik houd gewoon van mijn land. Ik uit het wat anders. Het is emotie, ik hoop dat hij (Van Dijk red.) drie keer scoort. Dat snapt hij ook wel," besluit hij

Lees meer:
0 reacties