Arno Vermeulen wil directeur van AZ worden: "Ken wel wat mensen"

Arno Vermeulen bij Studio Voetbal
Arno Vermeulen bij Studio Voetbal Foto: © Screenshot Studio Voetbal

Arno Vermeulen heeft live op televisie kenbaar gemaakt dat hij graag de algemeen directeur van AZ wil worden. Dat vertelde de commentator bij NOS Studio Voetbal.

Arno Vermeulen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij supporter is van AZ en ook de ambities heeft om daar een functie te vervullen. Hij geeft aan dat het hem ontzettend interessant lijkt: “Waarom zou ik het niet kunnen doen? Voor mij is het een uitdaging. Ik ben geboren in Alkmaar en ik denk dat het geweldig is om bij zo'n voorbeeldclub te werken.” Wel geeft Vermeulen aan dat het geen sollicitatie is: “Ik beantwoord alleen maar vragen en dan geef ik eerlijk antwoord. Nee, een brief heb ik niet gestuurd. Ze weten mij vast wel te vinden, toch?”

Vervolgens krijgt Vermeulen van presentator Sjoerd van Ramshorst de vraag of hij daar niet de nodige ervaring voor mist. De commentator is het daar niet mee eens: “Edwin van der Sar was toch ook niet al directeur toen hij Ajax-directeur werd? Er is geen opleiding voor. Ik werk al veertig jaar in de journalistiek, dat is best een mooie aanloop. Ach, ik ken wel wat mensen in de voetballerij en ik denk dat ik ook wel een beetje inzicht heb in de sport”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties