Bart Vriends: "Het gros van de mensen maakt dat geen reet uit"

Bart Vriends tegen Feyenoord
Bart Vriends tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Bart Vriends is de aanvoerder van Sparta Rotterdam, maar is ook vrij actief buiten de lijnen van het voetbalveld. Zo is Vriends bijvoorbeeld de presentator van de populaire Cor Potcast.

Vriends zelf stelt dat zijn nevenactiviteiten geen slechte invloed hebben op zijn prestaties op het veld. "Ik zie er geen verband in", zegt Vriends bij Rondo van Ziggo Sport. Sterker nog: ik word er een gelukkiger mens van. En ik denk zelfs dat het mij helpt in het voetbal, als ik niet alleen maar monomaan met het spelletje bezig ben."

De kritieken doen de voetballer echter niet heel erg veel. "Af en toe loop ik daar tegenaan", gaat de Spartaan verder. "Maar het gros van de mensen maakt het geen reet uit dat ik dit doe. Soms word ik er moe van. Soms ga ik de discussie aan. Maar ik heb ook een studie naast mijn loopbaan gedaan, daar heb ik nooit wat van gehoord", aldus Vriends.

Lees meer:
0 reacties