"Bas Nijhuis heeft Danny Makkelie willens en wetens verraden"

Johan Derksen heeft in het verleden bij Voetbal Inside al eens hard uitgehaald naar Danny Makkelie en de KNVB. Makkelie floot namelijk in Saudi-Arabië en dat vond Derksen niet kunnen omdat Makkelie homo zou zijn. Ook dat wist Derksen destijds al te melden bij het praatprogramma.

In het praatprogramma Roddelpraat geeft Dennis Schouten te kennen dat hij onlangs Danny Makkelie heeft ontmoet. "Danny zei op een gegeven moment: 'Wat Jan Roos zegt in het programma vind ik allemaal wat ver gaan'. Ik zeg ach dat is een beetje het programma en ik zeg wat terug. En wat hem stoorde? 'Roos zegt wel eens dat jij homo bent'. Ik zeg Danny, er wordt al jaren over jou gezegd dat jij een homofiele scheidsrechter bent bij VI door Johan Derksen."

"Makkelie zei: 'Dat is echt een rotstreek'. Ik zeg op een gegeven moment, hoe komt Johan Derksen er dan bij? Bas Nijhuis zit daar altijd. En omdat ze een hekel aan elkaar hebben heeft ie Makkelie verraden dat die Makkelie homo is. Bas Nijhuis heeft hem willens en wetens verraden. Hij is wel echt een verrader. Ga dan als je bij VI bent: 'Hey, mijn collega die veel betere wedstrijden krijgt dan ik, valt op mannen'."

Jan Roos, compagnon van Schouten, heeft het niet zo op Nijhuis. "Weet je waar Bas Nijhuis aan lijdt? Bas Nijhuis lijdt aan het Elly Lust-syndroom. Iemand die totaal talentloos steeds op de televisie wil komen en er ook altijd zit, en op een dag in zichzelf is gaan geloven", aldus de kritische Roos.

Lees meer:
0 reacties