Blinde Feyenoord-fan stellig: "Giménez is beter dan Luuk de Jong"

Feyenoord-fan Kumar ging vorige week viraal toen hij uitspraken deed over PSV-spits Luuk de Jong. Helaas voor hem ging PSV er met de drie punten vandoor, waarna Jelle Kusters van Voetbalzone de slechtziende fan van Feyenoord maar weer eens opzocht.

Kumar blikt terug op de vele reacties die hij kreeg op zijn vorige video. "Ik kon om de meeste reacties onder de vorige video wel lachen. Ik zie de humor er wel van in. Maar nog even voor de duidelijkheid: ik ben niet blind, maar slechtziend. Ik zie slechts drie procent, maar drie procent van een miljoen euro is ook nog steeds heel veel geld. Ik ben wel blij dat mensen me daarna nooit vragen hoeveel geld dat precies is, want ik kan niet zo goed rekenen”, lacht de voetbalfan.

Dat Kumar zoveel reactie zou krijgen, dat had hij niet verwacht. “Ik vond het echt bizar. Ik gaf toch niet zo’n gek antwoord? Voor mij was het gewoon duidelijk dat Giménez een betere spits is dan De Jong. En ik sta daar nog steeds achter, want Giménez scoorde zondag, De Jong niet. Een spits wordt afgerekend op zijn doelpunten. Hoeveel doelpunten heeft De Jong nu? Ongeveer 10, waarvan 23 penalty’s waren. Ik denk als je nu in Nederland gaat vragen wie er beter is, dat tachtig procent Giménez zal antwoorden. Ik vind dat ik als Feyenoord-fan altijd heel objectief naar dingen kan kijken, maar dit is voor mij heel duidelijk", stelt hij.

Volgens de supporter van de Rotterdammers is de titelstrijd nog geen gelopen zaak. "In de winterstop word je geen kampioen. Op dit moment neig je te zeggen dat het beslist is, maar we geven nooit op en we zullen blijven hopen. Aan het einde zullen we zien hoe het ervoor staat, maar duidelijk is dat het erg lastig gaat worden voor Feyenoord."

Afsluitend krijgt Kumar voor de grap een pet van PSV. "Is dit nou een PSV-pet? Dat vind ik echt kansloos hoor, haha. Ik hou echt van petten, maar deze vind ik niet zo mooi", waarna de Feyenoord-pet alsnog wordt gepakt. "Echt ontzettend bedankt, dit was echt niet nodig geweest", besluit de opgewekte Kumar.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
1/03
FC Volendam
20:00
NEC
za
2/03
Go Ahead Eagles
18:45
RKC Waalwijk
za
2/03
Vitesse
20:00
FC Twente
za
2/03
Sparta Rotterdam
21:00
AZ
zo
3/03
Ajax
12:15
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand