Borst onder de indruk: "Hij zag er, lang en slank, geweldig uit"

Hugo Borst
Hugo Borst Foto: © Pro Shots

Sparta Rotterdam won afgelopen weekend met 1-2 op bezoek bij FC Groningen en daardoor staat de ploeg van interim-trainer Maurice Steijn na 32 competitiewedstrijden op een zestiende plek met 29 punten. Hugo Borst was zaterdagavond ontzettend zenuwachtig.

"De laatste vijf minuten van FC Groningen-Sparta in de studio van ESPN waren niet te harden", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Ik kreeg ontheffing om tijdens de live-uitzending van tafel te gaan. Ik mocht bij de televisie in de hoek van de studio gaan staan. Mijn Sparta verdedigde heroïsch een voorsprong van 2-1 in Groningen. Winnen moest. Ook tafelgenoot Michiel Kramer volgde de wedstrijd", blikt Borst terug.

"Hij droeg een prachtig mintgroen pak en zag er, lang en slank, geweldig uit", vervolgt de columnist. "Ik was trots op mezelf dat ik de verleiding had weerstaan om tijdens de uitzending met hem over het broodje kroket te beginnen dat Michiel als reservespeler ooit nuttigde in de rust van een wedstrijd van zijn Feyenoord. Terwijl ik altijd ontzettend nieuwsgierig ben geweest of er mosterd op zat", legt Borst uit.

"Buiten de uitzending zei iemand tegen Michiel Kramer iets over dat broodje kroket dat hij als wisselspeler van Feyenoord had geconsumeerd", onthult de Sparta-supporter. "Michiel was opgelucht dat de opmerking niet live op tv was, maar ik zag toch teleurstelling. ‘Zat er trouwens mosterd op,’ vroeg ik, het leed was voor Kramer nu toch al geleden. ‘Nee, heel dik mayonaise,’ zei hij. ‘Mayo? Echt?’ vroeg ik. Hij knikte. ‘Dat vind ik heel lekker.’"

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand