Boskamp genadeloos: "Een blinde had dat nog gezien man, rot op!"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Feyenoord verloor zondag de topper van PSV met 4-3 en na afloop was er meer dan genoeg voer voor discussie in de praatprogramma's. Met name de niet bestrafte overtreding van Ibrahim Sangaré en de onterecht gegeven corner kwamen ter sprake. Jan Boskamp is in ieder geval duidelijk.

"Ik vond van wel", reageert Boskamp aan tafel bij Veronica Offside op de vraag of hij het een overtreding van Sangaré vond, in de aanloop naar de 2-1. "Overtreding of niet, Timber kan dit toch nooit doen?", reageert Wesley Sneijder. "Wat doet hij daar? Overtreding of niet, je moet daar gewoon de bal niet verliezen."

Ook de veelbesproken laatste corner komt aan bod. De analisten zijn van mening dat scheidsrechter Allard Lindhout daarnaast een puike partij floot, maar er hier toch wel echt naast zat. "Dit is wel heel erg zuur voor Feyenoord", reageert Andy van der Meijde. "Het kan niet teruggekeken worden, maar hier komt wel die goal uit."

"Dit is echt moeilijk om te zien als scheidsrechter", zegt Sneijder na het zien van de beelden. Boskamp is het niet bepaald met zijn tafelgenoot eens. "Ach, schei toch uit! José Feliciano (een blinde Puerto Ricaanse zanger, red.) had het nog gezien man, rot op. Die bal gaat toch omhoog? Rot toch op, jongen. Het was een wedstrijd van fouten, maar je moet nu niet zeggen dat PSV een wereldpartij speelde."

Lees meer:
0 reacties