Bosz geopperd als nieuwe trainer Feyenoord: "Een ideale opvolger"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Feyenoord is druk zoekende naar een nieuwe trainer. De Rotterdammers zwaaiden vorige week Arne Slot uit die naar Liverpool vertrekt en diverse namen doen de ronde. Bij FC Rijnmond valt een opvallende naam.

Harry van der Laan, die weer eens is aangeschoven bij het praatprogramma noemt Peter Bosz van PSV als ideale opvolger. "Als je het hebt over een 'ideale opvolger', dan ga je naar zoiets. Je moet gewoon een coach nemen die goed is, die ervaring heeft. Die het moderne voetbal kan spelen, Slot kan je niet kopiëren. Die heeft een bepaalde manier van denken, daar zijn er niet zoveel van. En die er zijn, die coachen op het hoogste niveau, dan kom je uit bij Josep Guardiola. Maar heel veel trainers durven dat niet, ik hoop wel dat er meer van dat soort coaches komen."

Luigi Bruns, oud-speler van Feyenoord noemt een andere naam. "Ik hoor veel goede verhalen over Dick Schreuder. Ook vanuit Ryan Koolwijk weet ik dat. Goede verhalen over druk zetten en pressie spelen. Volgens mij was het heel veel 1 op 1, maar het was wel heel veel energie erin leggen. Ik weet dat ze bij Feyenoord naar iemand op zoek zijn in die richting. De hele jeugdopleiding hebben ze op de Slot-manier ingericht. Dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn, zowel de jeugd als het eerste elftal."

Lees meer:
0 reacties