Bosz ontevreden: "Ik heb zeker niet genoten van de wedstrijd"

Peter Bosz tegen Feyenoord
Peter Bosz tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord en PSV hebben zondag elkaar in evenwicht gehouden (2-2). Na afloop stond trainer Peter Bosz voor de camera van ESPN.

Bosz was na afloop zeker niet tevreden. "Ik heb zeker niet genoten van de wedstrijd. Ik heb geen goed voetbal gezien. De eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar ik heb niet echt kunnen genieten."

"Voor mijn gevoel wilde Feyenoord de eerste helft niet voetballen, terwijl wij heel slordig waren in de opbouw. En als je ziet hoe wij die tweede helft beginnen: dat is helemaal slecht. Dat kunnen wij veel beter, maar dat heb ik helaas niet gezien."

Toch was er wel iets wat Bosz wel aansprak zondag. "Van de 1-0 heb ik overigens wel genoten, want dat was een geweldige goal. Het inspelen richting Luuk de Jong, die de bal vervolgens perfect doorkaatste. Daarna volgde de individuele actie (van Tillman, red.): geweldige goal."

Daarna verviel Bosz weer in het negatieve. "Wij kunnen zoveel beter. We wisten dat Feyenoord maar twee dagen rust had gehad, dus we wilden de gaskraan volledig opendraaien. Het veld maakte het niet makkelijk, want er gleden veel mensen uit. Dat was niet in ons voordeel, maar wij kunnen gewoon veel beter. Het is jammer dat je dat niet in deze belangrijke wedstrijd kunt laten zien."

"Als je niet kan winnen, dan moet je in ieder geval niet verliezen. Dat hebben we vandaag niet gedaan. Het gat is tien punten gebleven", zo sluit Bosz zijn relaas af.

Lees meer:
0 reacties