BREAKING | Derksen vanaf maandag weer op TV met Vandaag Inside

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Het programma 'Vandaag Inside' keert vanaf maandag terug op televisie, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. Zowel Johan Derksen, Wilfred Genee als René van der Gijp zullen gewoon weer aanschuiven.

Het trio heeft zondag in Laren een gesprek gehad met de Talpa-directie, John de Mol, Erland Galjaard en 'directeurtje' Marco Louwerens. "Het was een pittig en goed gesprek", blikt Derksen terug. "De meningen en standpunten stonden haaks op elkaar, al ontstond er in het verloop van het gesprek wel meer begrip voor elkaars standpunten. De Mol benadrukte, dat hij wel achter ons stond, omdat hij ons niet cancelde", legt hij uit.

"Wij hadden zelf de handdoek in de ring gegooid. En de directie maakte duidelijk, dat ze het programma graag wilde hervatten, maar geen enkel directielid was bereid aan de talk show tafel plaats te nemen om de gang van zaken nog eens te analyseren", aldus Derksen, die veel kritiek kreeg na zijn 'kaarsverhaal'. "Ik wist binnen een dag wie mijn echte vrienden zijn. Alleen Arrow Rock, RTV Drenthe en John de Bever zijn me trouw gebleven", besluit 'De Snor'.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand