BREAKING | PSV haalt oude bekende Marcel Brands naar Eindhoven

Marcel Brands
Marcel Brands Foto: © Pro Shots

PSV gaat Marcel Brands terughalen naar Eindhoven. Brands was in het verleden al acht jaar directeur voetbalzaken bij PSV, maar wordt na dit seizoen de nieuwe algemeen directeur en tekent tot medio 2027 in het Philips Stadion.

De 59-jarige bestuurder wordt namelijk de opvolger van Toon Gerbrands, die na acht seizoenen zijn werkzaamheden bij PSV gaat beëindigden. Dat meldt PSV op de officiële website. Brands zit zonder werk na zijn vertrek als technisch directeur bij Everton.

"Uiteraard heb ik de afgelopen maanden nagedacht over mijn toekomst in de voetbalwereld", zegt Brands op de clubwebsite. "Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met verschillende leden van de RvC en aangegeven dat er in Nederland maar één club is waar ik wil werken. Dat is PSV."

"Er ligt bij PSV een sterk fundament en de club beschikt over een uitgebalanceerd directieteam waaraan ik in deze geweldige functie waarde hoop toe te voegen", vervolgt hij. "Ik heb in het verleden met veel plezier en succesvol samengewerkt met John de Jong (Directeur Voetbalzaken, red.). Met hem heb ik ook gesproken over onze hernieuwde samenwerking. Ik kijk ernaar uit om met hem en de rest van het team opnieuw succesvol te zijn met PSV."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand