Brobbey wil gesprek met Noa Vahle: "Moet het er met haar over hebben"

Brian Brobbey
Brian Brobbey Foto: © BSR Agency

Noa Vahle is nog niet van Brian Brobbey af. De presentatrice confronteerde de Ajax-spits onlangs met zijn opvallende schoeisel.

Brobbey meldde zich namelijk op Crocs in Zeist, iets wat in beeld werd gebracht in De Oranjezomer: Wij houden van Oranje. "Wat jij nu draagt, dat vind jij toch eigenlijk het lekkerst? Het meest chill, trainingspakje aan", zei Vahle. "Altijd! Als je zag hoe ik hier aankwam. Ook in mijn trainingspakje en mijn Crocsies", reageerde Brobbey.

Vahle bleek echter geen fan: "Daar wil ik het eigenlijk wel even over hebben… Die schoenen… Wat is dat?!", zei ze. In De Telegraaf komt Brobbey daarop terug. De spits wordt gevraagd welke Oranje-speler zich het beste kleedt. "Ik kan hier helaas niet Brobbey zeggen, want ik loop het liefst in een trainingspak en kwam in Zeist aan op Crocs", zegt de aanvaller.

"Ik moet het er nog even met Noa Vahle over hebben dat ze dat op tv vertelde", lacht Brobbey. Uiteindelijk noemt hij Memphis Depay: "De stijl van Memphis is wél heel goed. Nee, nee, hij laat zich door niemand adviseren, heeft geen stylist. Hij doet alles zelf."

Lees meer:
0 reacties