Buijs baalt: "Dan meld ik me gewoon ziek die laatste vijf dagen"

Danny Buijs voor de camera van ESPN
Danny Buijs voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen zit in een negatieve spiraal. De ploeg van trainer Danny Buijs verloor de laatste vijf wedstrijden op rij in de Eredivisie. Afgelopen weekend won Sparta Rotterdam met 1-2 in Groningen.

Trainer Danny Buijs stelde na afloop zijn positie ter discussie tegenover de spelersgroep. "Ik heb gezegd: als ik het probleem ben, moeten jullie het heel snel laten weten. Ik zei, ik ga echt nooit opstappen, dat ga ik niet doen", vertelt de oefenmeester in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

"Ik heb vier jaar alles gegeven voor deze club, zit hier bijna langer dan jullie allemaal bij elkaar met mijn tijd als speler er nog bij, maar dan is het heel simpel. Dan meld ik me gewoon ziek voor die laatste vijf dagen en loop ik zondag na Cambuur het veld op om iedereen te bedanken en gedag te zeggen", aldus Buijs, die wel achter zijn spelers blijft staan.

"Als we een paar klappen voor onze kanis verdienen, sta ik er als eerste om ze op te vangen. Natuurlijk begrijp ik de frustratie bij de supporters. Het brandt ook bij mij van binnen. Hoe gemakkelijk wij de laatste weken de goals weggeven en hoe moeizaam wij tot scoren komen. Dat vreet enorm aan me. Het gaan nog een paar lange dagen worden, maar we stropen de mouwen op en gaan er nog een keer tegenaan."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand