Club Brugge weer met Nederlander aan de haal? "Zou me niet verbazen"

Alfred Schreuder als trainer van TSG Hoffenheim
Alfred Schreuder als trainer van TSG Hoffenheim Foto: © Pro Shots

Tom Boudeweel kan leven met het vertrek van Alfred Schreuder bij Club Brugge. Het spel dat de club speelde onder zijn bewind was vaak niet bepaald goed.

"Niet iedereen was het altijd eens met de tactische en positionele keuzes van de Nederlander. Al was dat vooral kritiek van buitenaf. Binnen de spelersgroep is er - op Hendry na - nooit negatieve weerklank gekomen op zijn keuzes", zegt Boudeweel bij Sporza.

Wel ziet hij voor Club Brugge een ideale uitgangspositie. De club uit het noordwesten van België krijgt nog een mooie transfersom mee. "Het is de perfecte situatie. Nu krijgen ze er ook nog geld voor. Daarom lijken ze niet zo treurig over zijn vertrek."

Hij denkt dat de opvolger van Schreuder uit hetzelfde land zal gaan komen: "Club heeft een grote Nederlandstalige clan in de spelersgroep, dus het zou me niet verbazen als ze opnieuw bij een Nederlander uitkomen."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand