Cruijff reageert stellig op Ajax-vragen: "Wil er niet over praten"

Jordi Cruijff
Jordi Cruijff Foto: © Pro Shots

Jordi Cruijff en Frank Rijkaard hebben woensdag kort gereageerd op de huidige situatie bij Ajax. De twee Ajacieden wilden voor de camera van De Telegraaf weinig kwijt over de malaise.

Cruijff was in Nederland voor een bezoek van de koning van Spanje en koning Willem-Alexander aan het Cruijff Court in Amsterdam. De Telegraaf vroeg hem naar de situatie bij Ajax, maar daar wilde de zoon van de Ajax-legende niks over kwijt. "Ik heb genoten van vandaag. Het weer niet, maar het was vandaag heel mooi hier. Ik wil niet over Ajax praten", reageerde hij.

Cruijff werd onlangs nog gelinkt aan een rol in het management van Ajax, iets dat later weer ontkracht werd. Rijkaard was wel iets spraakzamer. "Precies zoals je het zegt, het gaat niet zo goed bij Ajax. Ik hoop dat ze het snel weer op de rit krijgen. Op dit moment is daarin geen rol voor mij weggelegd nee. Ook geen maar."

"Er zijn mensen die achter de mensen hard aan het werken zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Dan kan ik wel van alles gaan roepen, maar dat heeft eigenlijk geen zin", aldus Rijkaard.

Lees meer:
0 reacties