De Boer over PSV'er: "Daar erger ik me wel aan, moet ik zeggen"

Ronald de Boer
Ronald de Boer Foto: © Orange Pictures

Ronald de Boer ergert zich aan een bepaalde 'tic' van PSV'er Noa Lang. De voormalig voetballer ziet de buitenspeler van PSV constant aan zijn sokken zitten en denkt dat daar zelfs de eerste tegengoal van Arsenal uit voortkwam.

"Het is een soort tic van hem, dat hij zijn sok omhoog gaat doen", vertelt De Boer in de rust van het duel tussen Arsenal en PSV in de studio van Ziggo Sport. "Dat terwijl hij gewoon kon knijpen, dan was die bal waar de 1-0 uit viel er waarschijnlijk niet eens gekomen. Daar erger ik me wel aan, moet ik zeggen."

In aanloop naar de eerste goal zag De Boer wel meer dingen misgaan bij PSV. "Boscagli moet er ook veel korter op zitten. Hij blijft gewoon staan en moet veel eerder knijpen. Daarna doet Benítez alles fout", stipt De Boer aan. Ook bij de 2-0 zag PSV er niet goed uit. "Boscagli kopt de bal dramatisch weg, terwijl het gewoon gokken is wat Bella-Kotchap daarna doet met instappen. Dat wordt op het hoogste niveau gewoon afgestraft. Maar het is ook gewoon een fantastische goal van Arsenal", aldus De Boer.

Lees meer:
0 reacties