De Ligt weg bij Bayern? "Heeft met verwachtingspatroon te maken"

Matthijs de Ligt
Matthijs de Ligt Foto: © Pro Shots

Matthijs de Ligt piekert er niet over om Bayern München deze zomer te verlaten. Dick Advocaat stelde een aantal weken geleden dat de verdediger moest vertrekken uit Duitsland, omdat hij niet altijd zeker is van een basisplaats. De laatste wedstrijden maakte hij echter een goede indruk bij der Rekordmeister.

"Dat heeft denk ik vooral met het verwachtingspatroon van buitenaf te maken", vertelt De Ligt tegenover Voetbal International als transfergeruchten ter sprake komen. "Als ik dan niet speel, dan wordt er direct een link gelegd met dat ik niet tevreden zou zijn en weg zou willen. Natuurlijk zijn er ook wedstrijden geweest dat ik wel had willen spelen, maar ik heb echt geen reden om te klagen."

"Ik laat me ook nooit gek maken door geruchten, blijf dicht bij mezelf en weet wat de realiteit is", vervolgt de verdediger, die in tien van de laatste twaalf wedstrijden in de basis stond. "Ik heb het nog altijd uitstekend naar mijn zin bij Bayern München en speel de laatste periode alles weer. Ik voel me steeds fitter en beter worden, dat is een heel goed gevoel."

Lees meer:
0 reacties