De Mos: "Dankzij hem zullen de Ajax-marktwaardes omhoog schieten"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Orange Pictures

Jordan Henderson tekent waarschijnlijk snel een contract bij Ajax. Aad de Mos is razend enthousiast over de komst van de 33-jarige middenvelder naar Amsterdam.

"Hij kan de losse touwtjes aan elkaar knopen. Op het middenveld zal hij voor de balans zorgen die er nu totaal niet is", denkt de voormalig coach van Ajax. "Ik ben ervan overtuigd dat Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson in één keer twintig procent betere voetballers worden."

"Puur omdat Henderson mensen in hun positie houdt. Hij herkent gevaar en kan dat al coachend oplossen", zegt De Mos in De Telegraaf. Dat Henderson Ajax flink wat salaris gaat kosten, deert hem niet. "Je hebt de korte en de lange termijn. Natuurlijk komt Henderson niet voor niets, maar dankzij hem zullen de marktwaardes van de huidige Ajax-spelers omhoog schieten. Dus uiteindelijk blijkt hij misschien wel een koopje."

De Mos kan niet wachten om Henderson in de Eredivisie te zien: "Als je nu op social media kijkt, gaat het alleen maar over Henderson. Meer nog dan over de deelname van Mo Salah aan de Afrika Cup. Hij is een verrijking voor de Eredivisie. Prachtig toch dat zo’n grote ex-Liverpool-speler hier komt voetballen?"

Lees meer:
0 reacties