De Vrij gefileerd door SEG: "Mensen veranderen niet altijd ten goede"

Stefan de Vrij
Stefan de Vrij Foto: © Pro Shots

Hoewel Stefan de Vrij in het gelijk werd gesteld door de rechter, is het bestrafte SEG zich van geen kwaad bewust. Het managementbureau geeft aan zich niet schuldig te voelen.

"Wij handelen altijd met de beste intenties en in goed vertrouwen, ook tijdens Stefans transfer naar Internazionale in 2018. Helaas is Stefan inmiddels in zijn eigen verhaal gaan geloven. Het interview bevat veel onwaarheden en dat is wrang. Zeker omdat we hem beschouwden als een vriend", klinkt het tegenover Voetbal International.

"Mede dankzij SEG kreeg Stefan een werelddeal bij Inter, maar hij wilde achteraf kennelijk meer verdienen dan topscorer en aanvoerder Mauro Icardi (destijds). Stefan vergeet dat er sprake was van een salarisplafond bij Inter", vervolgt het bureau. "Stefan zegt dat hij niet wist wat hij ondertekende. Ook 'sprak hij geen Italiaans en had hij geen verstand van financiële zaken', ondanks dat hij de pandjesprins van Rotterdam is."

Volgens SEG wist De Vrij meer dan hij liet blijken. "Betaalde Stefan SEG voor haar diensten? Nee, SEG trad administratief gezien niet namens Stefan op, maar namens de club. Over het algemeen willen spelers en Stefan in het bijzonder agenten niks betalen, dus moeten agenten hun vergoeding bij de club halen."

SEG vindt dat De Vrij zich dan ook niet al te best heeft gedragen. "Mensen veranderen, maar niet altijd ten goede. Stefan gelooft in karma en dat moet voor hem beangstigend zijn", besluit het bureau in haar statement.

Lees meer:
0 reacties