De Vrij raakte Feyenoord-aanvoerdersband kwijt: "Hij gaf alles toe"

Stefan de Vrij namens Internazionale
Stefan de Vrij namens Internazionale Foto: © Pro Shots

Bij sportschool House Of Champions van Jordan Kroon hebben de nodige Feyenoord-spelers aan hun fysieke gesteldheid gewerkt. Zo ook Stefan de Vrij, al leverde dat een relletje op toen bekend werd dat de verdediger voor zichzelf trainde.

De vader van Kroon ontving een groep fysiotherapeuten, waarvan er één bij Feyenoord bleek te werken. "Die keek op een gegeven moment omhoog en zag het shirt van Stefan hier aan de muur hangen", herinnert Kroon zich in gesprek met Voetbal International. "Die is de volgende ochtend naar het kantoor van Ronald Koeman gerend. Als die gozer die cursus bij mijn vader niet had gedaan, zou Feyenoord nu nog niet hebben geweten wie hier allemaal traint."

Door het akkefietje moest De Vrij zelfs zijn aanvoerdersband inleveren. "Je kent 'm, doodeerlijke jongen, hij gaf alles toe", gaat Kroon verder. "En wat gebeurt er, ze pakten zijn aanvoerdersband af! Als ik nou een bedrijf heb en mijn personeel doet extra cursussen om beter te worden en die betalen ze ook nog zelf. Dan was ik toch de gelukkigste baas ter wereld?"

"Als ik Feyenoord was, had ik gezegd: misschien niet tof dat je dit achter onze rug hebt gedaan, maar je hebt je zo goed ontwikkeld, wie zijn die gasten en kunnen we in gesprek? In plaats daarvan zijn ze in de voetballerij allemaal bang voor hun baantje", aldus de beheerder van de sportschool

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
za 6 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Excelsior -
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand