Derksen beaamt: "Ik wilde niet met Kraay en Jan Boskamp verder"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

René van der Gijp liet deze week weten dat Hans Kraay junior veel moeite had met zijn gedwongen afscheid bij Vandaag Inside. Johan Derksen zou niet meer verder willen met Kraay, Jan Boskamp en Wim Kieft.

Rene van der Gijp
Gijp: "Actie Johan Derksen heeft Hans Kraay jr. veel pijn gedaan" Lees ook

Derksen reageert nu bij Shownieuws over de uitlatingen van Van der Gijp. "Nou, dat klopt. Ik wilde niet met Kraay en Jan Boskamp verder, omdat ik zat was van dat gelul over voetbal", zegt de besnorde analist.

Derksen beaamt dat het verhaal van Van der Gijp klopt. "Ik heb toen gezegd: Als jullie over voetbal verder willen, zet Wim Kieft of Hans Kraay op mijn plaats, dan stop ik ermee. Ik ben op een leeftijd dat ik weg kan. Ik wil wél, wat John de Mol wilde, een actualiteitenshow doen."

"Maar ik zei ook: Dan kunnen we niet met vier voetballers aan tafel de oorlog in Oekraïne gaan analyseren, dus dan wil ik wij met z'n drieën en andere gasten", vervolgt Derksen. "Ik zeg: Dan is er voor Hans en Jan geen plaats."

Van der Gijp kan zich daar niet in vinden. "Hans zat er prima tussen, daar was totaal niets mis mee", aldus Gijp. "Hij was wel heel erg aangedaan ervan. Dat snap ik ook wel, want hij was een jongen van het eerste uur, hè?"

Ook Wilfred Genee had Kraay er graag bij gehouden. "Wat mij betreft had Hans er gewoon bij mogen blijven. Ik denk dat Hans een zéér goede kracht was die we altijd aan tafel hebben gehad." Derksen was echter zeer duidelijk. Hij is niet op de hoogte dat de beslissing Kraay veel pijn heeft gedaan. "Ik heb geen idee en het zal me ook een worst zijn", besluit Derksen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
1/03
FC Volendam
20:00
NEC
za
2/03
Go Ahead Eagles
18:45
RKC Waalwijk
za
2/03
Vitesse
20:00
FC Twente
za
2/03
Sparta Rotterdam
21:00
AZ
zo
3/03
Ajax
12:15
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand