Derksen: "Wacht even, die hebben van Ajax een heel grote club gemaakt"

Johan Derksen is het niet eens met de column van Valentijn Driessen. De journalist van De Telegraaf schreef dat hij de toetreding van Michael van Praag en Leo van Wijk tot de RvC van Ajax 'een vriendendienst' vindt.

"Dit was een belachelijke column van Valentijn. Ik vind dat hij leuke columns schrijft", begint Derksen vrijdagavond bij Vandaag Inside. "Ik heb dat zelf ook een jaar of dertig gedaan, en je moet niet steeds jezelf overtreffen en niks goed vinden. Dan noemt hij die Van Praag en Van Wijk 'incestueuze Ajax-kliek', enzo. Dan denk ik: wacht even, die mensen hebben van Ajax een heel grote club gemaakt, waardoor je een van de topclubs van Europa bent, onder hun beleid."

"Maar hier zit Valentijn er compleet naast, omdat hij toch weer hard wil zijn voor Ajax", vervolgt Derksen. Tafgelgast Hélène Hendriks is het eens met de Snor. "Ik vind het niet boeiend of hij nou wel of niet betrokken is bij de aanstelling van Pierie (Pier Eringa, red.). Je moet gewoon vooruitkijken, en hij is de man met ervaring. Als er iemand is die het kan op dit moment…"

Lees meer:
0 reacties