Derksen: "We vinden het allemaal een beetje een irritante jongen"

Wilfred Genee gaat een nieuwe voetbaltalkshow starten naast Vandaag Inside. De presentator zit dan aan tafel met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, maar Johan Derksen ontbreekt.

"Ik vind het heel verstandig en begrijp Talpa wel", reageert Derksen voor de camera van Omroep PowNed. "We hebben dat jaren gedaan op de maandag en vrijdag en ik had daar geen zin meer in. Toen zijn we dit gaan doen", doelt hij op Vandaag Inside. "Maar het was natuurlijk afwachten of dit zou lukken, want je hebt geen enkele garantie in dit wereldje. Dus nu zetten ze op dat tijdslot gauw een voetbaltalkshow, omdat de concurrentie dat anders doet."

Genee komt daardoor nog vaker op televisie. "Ik ben niet te benijden. Ik zit al twintig jaar met Wilfred Genee, dus het is verschrikkelijk. Maar hij heeft één voordeel: een betere presentator kan ik niet noemen. Ik ken niemand die een grote fan van Wilfred is, maar we hebben allemaal wel heel veel respect voor zijn kwaliteiten. Dat is wat anders. Maar we vinden het allemaal een beetje een irritante jongen en dat is het ook, natuurlijk", aldus Derksen.

Derksen is ook te spreken over Kieft, Sneijder en Van der Meijde als tafelgasten. "Dat vind ik op zich prima. Het zijn alledrie hele kleurrijke jongens en ze hebben allemaal een heel goed voetbalverleden. Ik had ook Hans Kraay junior erbij verwacht. Die zou daar ook uitermate geschikt voor zijn."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 12 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Excelsior -
-
Vitesse -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
RKC Waalwijk -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand