Dest vertelt over weddenschap: "Ik moet dan zijn auto wassen"

Sergiño Dest
Sergiño Dest Foto: © Pro Shots

Sergiño Dest was vrijdagavond de matchwinner in het duel tussen Go Ahead Eagles en PSV (0-1). De vleugelverdediger geeft in gesprek met ESPN aan dat hij wel van de vrije rol houdt.

Dest laat tijdens het gesprek niet onder stoelen of banken wat hij zelf van zijn goal vindt. “Een heerlijke goal, ik kan niet anders zeggen. Ik ben er trots op.” Ook heeft deze goal goede gevolgen voor een weddenschap die hij maakte met Rob Maas. “Ik moet er nog één maken. Ik moet drie goals maken voor het einde van het seizoen. Anders moet ik zijn auto met de hand wassen. En dat ga ik niet doen. Als ik drie keer scoor, moet hij mijn auto voltanken. Ik heb een grote auto met Euro 98.”

Ook geeft de vleugelverdediger aan dat de rol die hij heeft bij PSV hem wel bevalt. Hij speelde namelijk een aanvallende rol in de Adelaarshorst. “Dat was heerlijk. Ik hou ervan als ik een beetje in een vrije rol ben aan de buitenkant,” vertelt hij. Ook heeft hij veel vertrouwen in de return in de Champions League bij Borussia Dortmund: “We hebben al laten zien dat we een hele gewaagde tegenstander zijn voor Dortmund. Thuis hebben we heel aanvallend voetbal gespeeld. Ik denk dat we dat daar ook kunnen doen”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties