Dijks op het matje geroepen: "Mag niet meer bij mij in de auto"

Andy van der Meijde werd door Ajax verhuurd aan FC Twente. In Enschedese dienst beleefde de voormalig buitenspeler een mooie periode, waardoor hij de club definitief in zijn hart sloot. Van der Meijde vertelt de Tukkers nog altijd te supporten.

"Tuurlijk, altijd. Ik ben voor Ajax en FC Twente", zegt Van der Meijde bij VoetbalTijd. "Ik heb heel veel te danken aan FC Twente. Daar zat ik elke week op het hoogste niveau bij de selectie of ik mocht spelen. FC Twente zit wel echt in mijn hart, dat heb ik altijd gezegd. Ik hoop ook altijd dat FC Twente het goed doet."

Bij de Tukkers speelde Van der Meijde samen met Jeroen Heubach. "Wanneer Jeroen bij mij in de auto komt? Ik denk dat Jeroen eerst een paar kilootjes moet afvallen, want anders gaat de auto scheef staan", lacht Van der Meijde. "Jeroen is een vriend van mij. We hebben altijd contact gehouden. Jeroen komt zeker een keer bij mij in de auto, dat hebben we al afgesproken."

In eerdere afleveringen van Bij Andy in de auto zat ook Mitchell Dijks. "Ik denk dat wij dezelfde soort personen zijn. Hij is eerlijk en zegt alles wat hij doet. Hij heeft bij mij in de auto wel eens dingen gezegd waardoor hij bij zijn club weer op het matje geroepen werd. Nu mag hij van zijn club niet meer bij mij in de auto", aldus Van der Meijde.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand