Donny van de Beek en Donyell Malen maken indruk in Las Vegas

Donny van de Beek
Donny van de Beek Foto: © Pro Shots

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft op zondagnacht met 2-3 verloren van Borussia Dortmund. Bij de Duitsers was Donyell Malen de grote man in het Allegiant Stadium in Las Vegas.

In het duel met Dortmund kreeg Donny van de Beek opnieuw de kans van Erik ten Hag. Zo mocht de middenvelder aan de aftrap beginnen, net als landgenoot Donyell Malen bij Dortmund. Bij United begonnen de sterkhouders op de bank, maar toch kwam de ploeg op voorsprong. Donny van de Beek zorgde voor de assist op een prachtig doelpunt van Diogo Dalot.

Malen zorgde uiteindelijk voor nog meer spektakel en werd het middelpunt van de wedstrijd door twee doelpunten te maken, waaronder een prachtige vallende volley. Het andere doelpunt ontstond door geschutter in de verdediging van United. Ten Hag was ongelukkig met de verdedigende fouten van zijn team, maar bracht pas later zijn sterren in het spel, op Antony na die noodgedwongen Omari Forson moest vervanger. Vlak voor rust trok de Braziliaan de stand weer gelijk, wederom op aangeven van Van de Beek.

Uiteindelijk kregen de sterren van United nog dertig minuten speeltijd, maar was het Dortmund dat aan het langste eind trok met een geweldige aanval en een doelpunt van Youssoufa Moukoko. Hiermee eindigde de Amerikaanse trip van Ten Hag met een domper, die nu nog twee tests voor de boeg heeft voordat de Premier League begint.

Lees meer:
0 reacties