'Donyell Malen niet meer alleen: Borussia Dortmund haalt Nederlander'

Donyell Malen
Donyell Malen Foto: © Pro Shots

Ian Maatsen speelt de tweede seizoenshelft niet in Londen maar in Dortmund. De voetballer van Chelsea maakt op huurbasis de overstap naar Borussia, dat hem in de zomer definitief hoopt over te nemen. Na Donyell Malen wordt het de tweede Nederlander in de selectie.

Dat meldt Sky Sports. Chelsea kocht de afgelopen transferperiodes enorm veel spelers voor grote bedragen, waardoor deze winter verkocht moet worden. In eerste instantie leken Dortmund en de Engelse club dan ook te praten over een definitieve overstap, maar het is toch een huurdeal geworden.

Diverse Engelse media kwamen namelijk met het nieuws dat Maatsen 35 miljoen euro moest kosten, maar dat wilde de Bundesligaclub niet neerleggen voor de Nederlander. Naar verluidt hebben ook West Ham United en Burnley interesse getoond. Toch is de keuze op de Duitse club gevallen.

In eerste instantie gaat het om een huurdeal, maar Borussia wil in de zomer weer met Chelsea om tafel om te praten over een overstap. De vleugelverdediger, die ook als aanvaller uit de voeten kan, ligt dan nog één seizoen vast op Stamford Bridge.

Lees meer:
0 reacties