Driessen gaat niet mee in Ajax-hype: "Eerst bewijzen op topniveau"

Valentijn Driessen is van mening dat Ahmetcan Kaplan wordt overschat na twee goede passes. Dat vertelt de journalist althans in het programma Voetbalpraat.

Duidelijk is dat Driessen zich geërgerd heeft aan alle lof die de Turk de laatste tijd krijgt. "Kaplan speelt twee ballen van vijf meter naar dezelfde kleur en heel Nederland staat gelijk op zijn achterste benen van: wat een geweldig talent, dat ze dat gezien hebben", zegt Driessen.

Collega Kenneth Perez kan zich totaal niet vinden in de woorden van Driessen en lacht. "Op basis van die twee ballen wordt dat gezegd ja, verder niet nee. Oriëntatie niet, de rust die hij uitstraalt niet." Driessen knikt cynisch, waarop Perez weer reageert: "Jezus, Valentijn man!"

"Welke tegenstand heeft Kaplan nu gekregen? Wat deed Aston Villa eigenlijk in Amsterdam? Eerst bewijzen op topniveau in wedstrijden waar het er echt om gaat. Bij Aston Villa denk je ook: waar zijn deze mensen mee bezig? Het is heel makkelijk voor veel Ajacieden om zich daarin staande te houden", zo beargumenteert Driessen.

Lees meer:
0 reacties