Driessen hekelt Barcelona: "Hij wordt gedwongen naar de uitgang"

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong Foto: © Pro Shots

Frenkie de Jong bevindt zich nog altijd in een moeilijke positie bij FC Barcelona. De middenvelder heeft van zijn club de keuze gekregen om salaris in te leveren of om te vertrekken. Valentijn Driessen zegt in Telesport dat hij hoopt dat Frenkie de Jong zijn rug recht gaat houden en niet toegeeft aan Barcelona.

"Het is echt schandalig", zo begint Driessen. "Als je de loyaliteit van de Frenkie de Jong neemt, dat is onbegrensd. Deze jongen heeft drie keer salaris ingeleverd om Barcelona maar in de competitie te houden. De manier waarop Laporta met deze jongen omgaat is beneden alle peil. Eigenlijk zouden we daar veel meer aandacht aan moeten besteden."

"Die jongen moet nog negentien miljoen euro krijgen", zo vervolgt de journalist van De Telegraaf. "Dan zegt iedereen dat voetballers te veel verdienen. Hij wordt gewoon gedwongen naar de uitgang door Laporta. Want hij wil die 85 miljoen. Maar deze jongen wil helemaal niet weg. Hij is een huis aan het bouwen en wil trouwen. Zijn droom wordt op deze manier verstoord terwijl hij altijd zo loyaal is geweest."

"Bij Barcelona deinzen ze er niet voor terug om je maanden of jaren op de tribune te zetten, dat is Umtiti ook overkomen. Ik vind dat hij zijn rug recht moet houden en dat er veel meer druk moet op Laporta. Hij haalt allemaal spelers voor tientallen miljoenen. Ik begrijp best dat die spelers naar Barcelona willen. Maar loyaliteit van de club en spelers naar Frenkie de Jong, daar moet veel meer aandacht voor komen", zo besluit Valentijn Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 12 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Excelsior -
-
Vitesse -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
RKC Waalwijk -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand