Driessen kritisch op vijf Oranje-spelers: "Liet te wensen over"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen is best te spreken over het doelpuntloze gelijkspel tegen Frankrijk, maar zag individueel wel een aantal Oranje-spelers hun niveau niet halen. Hij wijst naar vijf internationals die in de basis begonnen.

"Wie niet verliest van de vice-wereldkampioen hoeft eigenlijk niemand te vrezen en heeft tegen ieder land op het EK een kans. Zeker als internationals als Memphis Depay, Simons, Frimpong, Reijnders en Denzel Dumfries een betere versie van zichzelf laten zien dan tegen Frankrijk. Want hun optreden liet in fases te veel te wensen over", aldus de journalist van De Telegraaf.

Simons, die Driessen dus niet kon bekoren, leek even de matchwinner te worden in Leipzig. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. "Het mocht niet zo zijn, maar met het zwaarbevochten gelijkspel kan de tweede ronde Oranje nauwelijks meer ontgaan. Met de ervaring tegen Frankrijk in de achterzak kunnen Koeman en de zijnen snel stappen maken en wie weet waar het EK dan kan eindigen voor het Nederlands elftal."

Lees meer:
0 reacties