Driessen wil keeperswissel bij Oranje: "Dit kan gewoon niet"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen ziet graag Andries Noppert terugkeren onder de lat bij Oranje. De journalist is totaal niet overtuigd van Mark Flekken.

Flekken kreeg tegen Griekenland en Ierland de voorkeur, maar ging zondagavond meteen al in de fout. "Dit kan gewoon niet, het is een bron van onrust in de verdediging", oordeelt Driessen in Kick-off. "Je kan best een fout maken, maar daarna moet je weer jezelf zijn en dat was hij helemaal niet."

Mike Verweij sluit zich aan bij zijn collega. "Hij is gewoon negentig minuten van slag geweest. Ik denk dat dat in zijn hoofd is gaan zitten, want hij keepte echt dramatisch." Wat betreft Driessen mag Noppert de volgende interlandperiode weer in het doel. "Mike zegt altijd dat Noppert fysiek niet in orde is, maar hij heeft ook gewoon op het WK gespeeld en dat ging prima."

Driessen vindt de doelman van SC Heerenveen veel rustiger en stabieler. "De verdedigers spelen graag met hem. Die Flekken heeft een goede trap, maar dat viel ook tegen. Je moet belangrijk zijn met je handen, maar ook de organisatie is belangrijk."

Lees meer:
0 reacties