Driessen ziet 'cashcow' voor Feyenoord: "Club voor hem in de rij"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen is onder de indruk van het spel van David Hancko in de EK-wedstrijd tussen Slowakije en België. De verdediger van Feyenoord speelde ijzersterk en dat viel ook Driessen op.

"Hij speelde echt geweldig. Hij heeft natuurlijk alleen maar lopen verdedigen en dat deed hij goed, maar waar hij kon, liep hij ook naar voren. Dat deed hij ook bij Feyenoord als linksback", merkt de journalist op in de podcast van De Telegraaf. "Hij is centrale verdediger, maar je gaat echt denken dat hij als linksback nog beter is dan als centrale verdediger."

Driessen vervolgt: "Als hij zo blijft spelen als tegen België, staan de clubs voor hem in de rij", verwacht hij. "Hij moet wel aardig wat kosten, omdat hij natuurlijk een doorlopend contract heeft. Dat is wel een cashcow voor Feyenoord, neem ik aan." Hancko ligt nog tot medio 2028 vast in Rotterdam.

De chef voetbal van De Telegraaf zag wel nog iets opvallends. "Hij kon bijna niet meer op zijn benen staan. Bij Feyenoord bleef hij maar gaan en merkte je ook in de negentigste minuut niets. Maar de intensiteit van een wedstrijd op een EK is blijkbaar toch hoger, waardoor je als speler toch een keer door je hoeven gaat", sluit Driessen af.

Lees meer:
0 reacties