Driessen ziet 'grote afwezige' bij Oranje-training: "Wel jammer"

Valentijn Driessen was verbaasd dat Louis van Gaal zich niet liet zien bij de training van Oranje. Het Nederlands elftal is in de Algarve in Portugal voor de wedstrijd tegen Gibraltar, toevallig ook de woonplaats van Van Gaal.

Zondag was de oud-bondscoach dus niet van de partij. “De grote afwezige bij deze training", zegt Driessen in een video-item van de Telegraaf. “Ik heb net even geïnformeerd. Hij prikt vanavond (zondag, red.) ook geen vorkje mee bij zijn grote vriend Ronald Koeman, dus wat dat betreft is het wel jammer. We hadden het wel verwacht. Hij komt wel naar de wedstrijd.”

Toch is het niet helemaal verrassend dat Van Gaal zich niet liet zien. “Het is een publiek geheim dat Koeman en Van Gaal niet de beste vrienden zijn”, weet Driessen, die denkt dat Van Gaal stiekem geniet van het tegenvallende spel van Oranje. “Koeman had na het WK natuurlijk een grote mond. Het ging 4-3-3 worden en veel aantrekkelijker, dominanter en noem alle facetten van de Hollandse School maar op. Maar daar is helemaal niets meer van over."

Lees meer:
0 reacties