Driessen ziet onlogische keuze Koeman: "Kijken of het zin heeft"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen vindt het opvallend dat Ronald Koeman alsnog een extra speler heeft opgeroepen voor het EK. In navolging van Ian Maatsen mag ook Joshua Zirkzee zich melden bij het Oranje-kamp. 

Driessen vindt het niet gek dat Koeman uitkomt bij Zirkzee, die tot verbazing van velen in eerste instantie niet opgeroepen werd. "Het is alleen niet logisch als je hem hoort op de persconferentie. Daar zei hij dat hij niets heeft aan spelers die al te lang vakantie vieren", legt de journalist uit bij de Telegraaf. "Zirkzee komt nu uit Miami, heeft veel vakantie-uren in de benen, een jetlag erbij en hij komt terug van een blessure. Hij was niet fit toen de selectie bekend werd gemaakt."

Koeman gaf aan geen extra speler op te roepen omdat alle opties al geruime tijd op vakantie zijn en uit het ritme zijn. Daar komt de oefenmeester met de keuze voor Zirkzee dus op terug. "Misschien een extra training en dan kijken hoe hij er conditioneel voor staat. Ik denk dat je wel moet kijken of hij voldoende fit is en of het zin heeft om hem erbij te halen", aldus Driessen. "Hij moet dan wel deel kunnen nemen aan het EK."

Lees meer:
0 reacties