ESPN-analisten kiezen Team van het Seizoen; PSV hofleverancier

Marciano Vink en Kees Kwakman
Marciano Vink en Kees Kwakman Foto: © Orange Pictures

PSV kroonde zich op 5 mei tot landskampioen van Nederland. De Eindhovenaren maakten dit jaar veel indruk, zo ook op de analisten van ESPN, die een 'Team van het Seizoen' hebben samengesteld.

Hans Kraay junior

Kraay heeft namelijk voor zes PSV'ers een plekje ingeruimd voor zijn favoriete elftal van het voorbije seizoen. Jerdy Schouten en Olivier Boscagli vormen bij de ESPN-analist het centrum van de defensie, terwijl Joey Veerman zijn plekje links op het middenveld inneemt. Ook Luuk de Jong en Johan Bakayoko staan opgesteld bij Kraay, terwijl Peter Bosz wordt gekozen als trainer van het jaar door Kraay.

Kenneth Perez

Kenneth Perez kiest voor Sergiño Dest als enige PSV'er in zijn achterhoede. Vanaf het middenveld domineren de Eindhovenaren echter weer, want Joey Veerman, Jerdy Schouten, Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Malik Tillman zijn vijf van de zes overige spelers. 

Kees Kwakman

Kees Kwakman kiest zelfs voor maar liefst zeven PSV'ers in zijn team. Peter Bosz is de trainer, terwijl Jordan Teze de enige speler in de verdediging van de Volendammer is.  Joey Veerman en Jerdy Schouten staan op het middenveld, terwijl Sergiño Dest wordt opgesteld als linksbuiten. Luuk de Jong en Johan Bakayoko staan ook in de aanval.

Marciano Vink

Tot slot oud-PSV'er Marciano Vink. Ook hij kist voor Peter Bosz, terwijl hij Jerdy Schouten en Sergiño Dest in de achterhoede opstelt. Joey Veerman staat op het middenveld van de voormalig voetballer, terwijl Malik Tillman, Luuk de Jong en Johan Bakayoko de aanval vormen.

Lees meer:
0 reacties