Estavana Polman: "Dan heeft Damián alles wat Rafael niet had"

Estavana Polman en Rafael van der Vaart
Estavana Polman en Rafael van der Vaart Foto: © Orange Pictures

Estavana Polman is al jaren samen met oud-profvoetballer Rafael van der Vaart. De handbal-international kreeg er met Damián, de zoon van Van der Vaart en Sylvie Meis, ook een stiefzoon bij.

De vijftienjarige Damián tekende vorig jaar zijn eerste profcontract bij het Deense Esbjerg, waar Polman hem op de voet volgt. Ze ziet weinig gelijkenissen tussen Van der Vaart en zijn zoon. "Qua voetballer? Nou dan heeft Damián alles wat Raf niet had", zegt Polman in gesprek met RTL Boulevard.

"Raf was sloom, hij is snel. Raf was links, hij is rechts", legt ze uit. "Technisch doet hij het hartstikke goed, het is echt een talent. Wat ik thuis hier hoor, doet hij het hartstikke goed. Het is gewoon een jong binkie nog en straks moet hij de juiste keuzes maken." Polman heeft samen met Van der Vaart een dochter.

Zondag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. BetCity heeft een Boosted Odd voor de topper. Wint Ajax, dan krijgen nieuwe spelers 7x hun inzet! Bij een zege van PSV is dat zelfs 8x je inzet. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand