Ex van Feyenoorder deelt bizarre verhalen: "Andere meid was daar ook"

Lennard Hartjes en Zoë Nevaeh Abigai
Lennard Hartjes en Zoë Nevaeh Abigai Foto: © Instagram / Proshots

De ex-vriendin van Feyenoorder Lennard Hartjes heeft een paar bijzondere anekdotes uit de doeken gedaan. Hierbij benoemt ze de middenvelder die momenteel wordt verhuurd aan Excelsior echter niet bij naam.

De ex-partner van Hartjes is de influencer Zoë Nevaeh Abigail. Ze doet op TikTok mee met een trend waarbij vrouwen vertellen over het gedrag dat ze accepteerden van hun exen. Ook Abigail noemt een aantal voorbeelden. "Toen hij uit het huis liep van een ander meisje en mij zag, is hij weggerend omdat ik hem had betrapt op vreemdgaan. Hij heeft zich een kwartier verstopt voordat hij naar zijn auto durfde te lopen. Toen is hij hard weggereden."

Ook noemt Zoë wat andere voorbeelden. "Twee keer een Snapchat-account maken om met andere meiden af te spreken. Mij een psycho noemen omdat ik een meisje een bericht had gestuurd om te vragen of het klopt dat hij met haar was vreemdgegaan, en het klopte, maar ik was een psycho omdat ik haar een DM had gestuurd. Toen ik hem confronteerde met het feit dat hij was vreemdgegaan, ging hij mij dagenlang negeren omdat hij geen zin had om het erover te hebben en omdat hij zich ‘te schuldig’ voelde."

Ook doet de influencer nog een smeuïge anekdote uit de doeken. "Hij heeft mij niet opgehaald en niks laten weten. Uiteindelijk bleek dat de meid met wie hij vreemdging daar ook was. Dat wist ik niet. Ik ben nu van deze jongen af. Een overwinning is een overwinning." Er wordt niet gezegd dat het over Hartjes gaat, maar alles wijst er wel op. Zo volgen ze elkaar niet meer op social media. Ook reageert Justin Hubner, die een oud-ploeggenoot is van Hartjes, met facepalm-emoticons. "Hahaha, ga jij maar heel gauw gek", is de reactie van de influencer.

Lees meer:
0 reacties