FC Eindhoven niet blij met grap van Almere City: "Heb er moeite mee"

Rob Penders voor de camera van ESPN
Rob Penders voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Almere City en FC Eindhoven nemen het vrijdagavond tegen elkaar in de nacompetitie en plek in de halve finale ligt voor het grijpen. De Brabanders verdedigen in Flevoland een 1-0 voorsprong, maar moeten het wel doen zonder Nigel Bertrams.

De doelman van FC Eindhoven kwam in het heenduel ongelukkig in botsing met Almere City-speler Rajiv van La Parra en liep daarbij een kaakbreuk op die hem aan de kant houdt voor de rest van de play-offs. Een grapje van Almere City viel bij FC Eindhoven-trainer Rob Penders niet in goede aarde. Boven een voorbeschouwing kopte de club: 'Almere City wil nederlaag in Eindhoven aan de kaak stellen'.

Penders kan er niet om lachen. "Ik heb er wel moeite mee, als ik eerlijk ben", zegt de trainer bij ESPN. "We hebben het hier toch over een speler die zijn kaak breekt, die zijn eten de komende week door een rietje naar binnen moet krijgen. Als je dan als club met zo'n bericht op je website komt, dan heb je het volgens mij niet echt begrepen", aldus Penders. Het bericht van Almere City heeft inmiddels een andere kop.

Lees meer:
0 reacties